For privatpersoner

Hva er et rikere liv for deg?

Synes du pensjon er vanskelig å forstå, og aner ikke hvordan eller når du skal begynne sparingen?

Har du barn som du ønsker å lære gode økonomiske vaner, og hvordan du kan utnytte den sterkeste økonomiske superkraften alle barn har? Nemlig tid.

Trenger du hjelp til å strukturere økonomien din slik at den blir mer robust?

Har du lyst på mer tid, energi og penger?

Er du villig til å gjøre det som 95% av befolkningen ikke gjør, for å få det som 95% av befolkningen aldri kommer til å få?

Mine kurs og foredrag er laget for å utvikle ditt liv generelt, og din økonomi spesielt. Mitt mål er å få deg til å tenke over deg og din økonomi og gi deg verktøyene du trenger for å nå dine personlige drømmer og oppleve frihet.

Frihet fra økonomiske bekymringer, og frihet til å gjøre det du ønsker. Uansett om du drømmer om uendelig rikdom eller bare nok til å føle at du får puste.

Jeg setter deg og din økonomi inn i et større perspektiv, og gjør deg i stand til å løfte blikket, ut over enkeltregninger, kjøpejag og evig higen etter materielle goder. All verdens penger vil ikke være nok, hvis du ikke klarer å prioritere hva som er viktig for deg.

Ved å gi deg økt kunnskap om personlig økonomi, og økt bevissthet rundt egen økonomisk adferd kan du få til de endringene som må til for å få et rikere liv.

 

Et liv med mer penger, mer energi og mer tid.